BERMULANYA KEHIDUPAN BARU

20 August 2009

Salam
akhirnya dapat juga
buat blog. dah lame nak buat blog pas kawin ni,tapi x sempat nak buat ade je benda lain nak buat.x de idea lagi nak letak ape kat blog ni,cume nak share suke duka kiteorg pas kawin ni....itu jer lah..klu ade ape2 cite best akau masuk kat dalam ni jer lah.so ade la kenangan kiteorg dua...leh la anak2 baca ape yang kiteorg buat kan.hehehehe (kalau ade rezeki) walaupun dah agak terlambat aku create blog.dah 2 bulan lebih aku kawin.tapi pas ni masih banyak lagi cite yang best2 akan terjadi antara aku dan dia.

0 comments: