MIx Mood suka + duka

22 February 2011

selamat hari jadi
selamat hari jadi
selamat hari jadi ida
selamat hari jadi


hahahaha.............
nyanyi untuk diri sendiri jer hari ni..best kan tahun ni aku dah 29 tahun.lagi 1 takak jer lagi umur aku akan bertukar angka...ohhh tidak begitu cvepat masa berlalu kan.tahun ni x de buat ape2 calebration.
sedih pun ade gak.coz time hari jadi ni lak kena out station.Tapi bila pikir tanggung jawab x pe lah..umur panjang tahun depan boleh sambut lagi kan.lagi pun tadi PAPA cakap,minggu depan g kl.dia nak belanja MC'D.ok lah tukan.papa susah nak masuk kedai fast food ni,coz x de nasi.dia perut org melayu jati kena makan nasi harti2.tak macam mama dany ni.tak makan nasi sebulan pun ok lagi,asalkan ade makanan lain.

Jap g aku akan gerak g melaka.sedih sangat.kena tinggalkan adany ngan papa & ibu dia.4 hari tu tido dan makan tanpa adany.sedih bangat.tadi masa nak hantar umah ibu dia,dah nak nagis tapi tahan juga.malu kat dany.dany kalau mama nangis dia suka ikut.....

Adany sayang..jangan marah yer mama tingglakan dany.jaga diri elok2 yer.mama pegi  kejap jer.Kalau dany rindu mama dany tengok gambar ,mama kat blog kite yer.
love u so much.adany good boy

0 comments: