SELAMAT PENGANITN BARU ENAL & LIZA

11 January 2010

Ni la pengantinnyer.husband aku jadi photographer semalam,org ngah gile pegang kamera lagi kan,huhuhu.

Cuti minggu ni,aku dan dia pegi Kl,coz adik ipar aku kawin,ahad kenduri sebelah umah perempuan kat Kampung Medan,aku dapat sorang lagi biras,name dia Liza.blk kampung nnt bertabah la kawan aku,x de la sunyi sgt,tapi klu balik kampung Dia jarang leh jumpe adik beradik Dia,diaorg jarang balik,Aku ngan Dia jer selalu balik,almaklum lah kan,kiteorg jer dekat sikit ngan kampung,yang lain semua dok kat kl.
N3 ni aku just nak kenalkan adik ipar ngan biras aku jer. Zainal Dan Liza.

0 comments: